Sön 31/1




Har kollar på filmen 2012 idag. Jag förstår inte hur vi kan vara så ansvarslösa mot jorden, kasta skräp på marken allt sånt skit. Allt sånt skadar miljön och rymden. Många till och med Michael Jackson sa i hans film "This is it" att det skulle bli såhär. Alla vet vad som kommer att hända om vi inte gör en förbättring. Vi ska sluta kasta skräp, sluta åka runt i bilar, kasta allt i sortering. Det är nyttigt att gå, man mår mycket bättre när man har gått och sen mår miljön mycket bättre om vi sköter det.

Miljön på jorden är som vår lägenhet, vi måste städa efter oss när vi har ätit, vi måste dammsuga så det itne blir smutsigt och sen måste vi ju damma så det inte blir dammigt.
Alla måste hjälpa till annars kommer vår planet kanske inte finnas mer. Det här är min åsikt efter att jag har sett filmen.

Innan jag såg filmen så hjälpte jag till i miljön lite grann, men jag struntade i sortering för att jag tyckte det var så jobbigt att gå runt i sopprummet och kasta sopporna på sin plats. Jag var en JÄVLA LATMASK !!!!!
Men nu ska jag förbättra mig, jag vill att mina barn och barnbarn ska leva sitt liv och jag vill leva ut mitt liv.
Skulle inte nu vilja det? Jag skulle tycka det var underbart om vi hade mer tid men det verkar som att det snart kan vara ute om inte ni hjälper till och stoppar det, Det är VI, människor som har en skyldighet att städa vår "lägenhet". Det är på grund av oss som jorden mår så dåligt, på grund av oss som sket i miljön och tyckte/tycker att det är okej att kasta påsar, plast föremål i naturen.

Det här var iallafall min åsikt och tack till er som orkade läsa det jag hade att säga.
PS. Kolla på filmen och tänk sedan om vi var i den situationen nu.

Vi har blivit varnade om detta.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0