Days that passed by

Studentdagen var underbar för att min vän tog studenten och det gjorde såklart många fler. Även fast det regnade så var det en bra dag och regnet störde inte mig men det gjorde det på alla andra haha. Alla gick runt med paraply utom jag, jag älskar regn så jag blir alltid glad när regnet kommer.

Efter studentdagen vart jag förskyld och fick ont i halsen.

Dagar från studenten fick jag ont i ryggraden och hade väldigt ont i halsen. Jag fick Diciofenac vilket hjälper mot inflammation och värk som jag har i ryggen. Jag fick en remiss och skulle till sjukhuset och röntga ryggraden så svar kommer om 14 dagar.

Fredag 18/6 fick jag penicillin för att jag har lunginflammation! Jag vill inte äta,svälja,nysa,hosta eller andas för det gör så ont!

Lördag 19/6 Nu kan jag äta lite mat men jag måste äta kall mat, det rekommenderas. Jag kan svälja men det gör lite ont. Ryggen har jag ont beroende på hur jag sitter. Jag kan inte sitta böjt eller för rak för då får jag ont.

Det här var allt jag har att berätta om vad jag har varit med om..

PS. Min kusin har kommit till Sverige och ska vara här i en månad sen ska han och min mosters man och mina 2 kusiner åka bil genom Tyskland, Belgien och till Frankrike.
Jag och min kusin och hennes pojkvän och kompis ska åka kryssning till Tallin om 2 veckor och jag måste hitta mitt pass men känner ingen ork. Men snart ska jag ta mig i kragen och leta i varenda kartong efter mitt pass.

LATERE !

Funderare nr.1


Vad ska man göra när man inte vet hur man ska göra detta??
Borde jag säga något??
Borde jag låta bli att tänka mer på det??
Borde jag gå vidare eller borde jag stanna där och försöka??
Vad borde jag göra??


Så här har det aldrig varit för mig, det är så svårt att veta vad man vill och vad man vågar att göra eller om man orkar att vänta.
Jag brukar inte kämpa med att försöka mer än vad jag har försökt och jag borde kanske glömma allt men jag vill ändå inte.
VAD FAN SKA JAG GÖRA!?

Jag vet inte om jag ska satsa eller om jag ska låta bli och leva vidare med mitt liv. Inuti mig så känner jag att jag inte vill låta bli men ändå vill jag inte vänta..

Ps. Bilder kommer , tålamod tålamod..

Jag vet själv att jag inte har mycket tålamod men jag försöker och jag tror jag ska ha tålamod att vänta men jag tänker inte att kämpa det har jag gjort.

Latere!

Rea

Idag har det varit rea på bikbok, jag och mina 3 andra vänner, amanda,frida och julia gick dit för att handla och se vad som var värt att handla. Jag såg många men tänkte att jag aldrig kommer att använda dom och att jag skulle välja kläder som jag skulle använda. Så jag köpte bilder kommer. Sen gick jag och amanda till clas ohlsson för att hon behövde nya hörlurar som hon hade spräckt haha, när vi kom dit såg vi en snygg kille som var FÖRLOVAD! typiskt Hehe. Men men, när vi gick därifrån så kollade jag på skor och det hade tydligen kommit en butik för skor och jag behöver skor men jag hade inga pengar för att jag spenderade dem på bikbok. Jag gick till affären med amanda och kollade på skor och innan vi gick till clas ohlsson så sa jag till amanda; tänk om det är rea på monki men det skulle det aldrig vara för att dom har aldrig haft rea... tror jag men då när jag kommer till monki så är det 50% rabatt och 75% på varorna!! Jag vart tokig. Men sen gick jag till bikbok igen för att byta shorts till en större storlek. Som sagt så kommer bilder men jag skriver från telefonen så det är lite svårt att veta hur man ska göra. Men det kommer. Latere!

Days to Days


Idag jobbar jag och sen ska jag till skolan. Jag vet inte när jag slutar men det måste vara innan 15.30 om jag ska hinna till skolan. Senare på kvällen ska jag till krogen en liten stund =)

Min mama ringde nyss och ska komma förbi men hon ska först till banken och sen kommer hon och ger mig sällskap=).
Igår köpte en tröja på MONKI som jag har på mig nu och i förrigår så handlade jag en väska, armband,linne och spännen (bilder kommer)

Jaha idag har jag inte så mycket att säga men det var nog allt och jag måste tyvärr sluta skriva, det kommer en kund nu.

Latere!


RSS 2.0