Sön 31/1




Har kollar på filmen 2012 idag. Jag förstår inte hur vi kan vara så ansvarslösa mot jorden, kasta skräp på marken allt sånt skit. Allt sånt skadar miljön och rymden. Många till och med Michael Jackson sa i hans film "This is it" att det skulle bli såhär. Alla vet vad som kommer att hända om vi inte gör en förbättring. Vi ska sluta kasta skräp, sluta åka runt i bilar, kasta allt i sortering. Det är nyttigt att gå, man mår mycket bättre när man har gått och sen mår miljön mycket bättre om vi sköter det.

Miljön på jorden är som vår lägenhet, vi måste städa efter oss när vi har ätit, vi måste dammsuga så det itne blir smutsigt och sen måste vi ju damma så det inte blir dammigt.
Alla måste hjälpa till annars kommer vår planet kanske inte finnas mer. Det här är min åsikt efter att jag har sett filmen.

Innan jag såg filmen så hjälpte jag till i miljön lite grann, men jag struntade i sortering för att jag tyckte det var så jobbigt att gå runt i sopprummet och kasta sopporna på sin plats. Jag var en JÄVLA LATMASK !!!!!
Men nu ska jag förbättra mig, jag vill att mina barn och barnbarn ska leva sitt liv och jag vill leva ut mitt liv.
Skulle inte nu vilja det? Jag skulle tycka det var underbart om vi hade mer tid men det verkar som att det snart kan vara ute om inte ni hjälper till och stoppar det, Det är VI, människor som har en skyldighet att städa vår "lägenhet". Det är på grund av oss som jorden mår så dåligt, på grund av oss som sket i miljön och tyckte/tycker att det är okej att kasta påsar, plast föremål i naturen.

Det här var iallafall min åsikt och tack till er som orkade läsa det jag hade att säga.
PS. Kolla på filmen och tänk sedan om vi var i den situationen nu.

Vi har blivit varnade om detta.



Lördag 30/1

Igår och idag har jag varit i Strängnäs, Idag pluggade jag Rättskunskap och Naturkunskapen och sen fick jag lite skit från mamma för mitt brev som kom, IG-Varning..
Men jag har sagt att jag ska göra uppgifter och sen blir allt bra igen :)
Kollade nyss på "23" lite läskigt när det gäller nummret men det är ju en film. Ska sova nu men först måste jag borsta tänderna och krama om kudden och hoppast att min smärta är över imorgon, tandställningen tar nästan kål på mig
:/
Jag hoppast att det blir bättre imorgon. Angående om imorgon så ska jag träna, dans. Jag hoppast det kommer att gå bra.
Men nu började "Jag vet vad du gjorde förra sommaren" ska se den men syrran.
Det är med Jennifer Love. Men nu ska jag kila :)

Latere !


Torsdag 28/1

Idag stannade jag hemma pga mina tänder som slits och dras i munnen. Jag plugga engelska sen slutade det med att jag gck till sängen och somna, Det är så skönt att söva !!
Har även kollat på Sherlock Holmes men nu ska jag fixa lite grejer och sen ska jag sova igen :)
Imorgon blir det Strägnäs
(Osäkert stavat) och ha en fredagsmys där :) Trevligt Trevligt
Aja ska kila nu.

Latere !


Onsdag

Jobbigt pass idag på idrotten. Var på Gympozz och hade ett pass som gjorde att jag fick ont i knäskålen men jag försökte vara med ändå. Men till slut gick jag och tog det lugnt för det gjorde ont när jag hoppade med benet.
Idag slutade jag 19.00 idag och jag är hemma och har väldigt ont i munnen tack vare tandställningen. Mamma och resten av familjen är och äter  god mat medan jag äter soppa.
Jag ska sova tidigt idag för att jag har varit så trött hela dagen idag och jag tror att jag inte ska till skolan imorgon. Det beror på hur tänderna mår och mitt huvud. Jag börjar känna att huvudvärken börjar komma. Och nu känns det väldigt ont i tänderna.

Jag hoppast att vi kan köpa råtta snart, Jag vill, Jag vill!
Det spelar ingen roll om det skulle vara en hane eller en hona :)
Men nu måste jag dricka upp min SOPPA :( Vill ha mammas mat!

Latere !


Tisdag 25/6

Idag var jag hos tandregleringen och satte dit tandställning i underkäket. Jag har ont där uppe för att de bara spände på. Men det vill jag :) Jag vill ha raka tänder och fort ska det gå :)
Nu ska jag plugga engelska och sen blir det snabba cash ikväll med mamma och syster
:)
Hoppast de kommer att gilla filmen :) Hört att filmen är bra och lite dåligt.
Jag tror den är super :) !



Later !

Måndag

Jag är supertrött idag. Jag sjukanmälde mig för att stanna hemma från skolan. Men vaknade 10 och bestämde mig för att gå till skolan ändå. Det går även skit i skolan. Börjar halta efter pch det känns som att allting ör omöjligt. Jag förtår inte er som går i skolan med svåra ämnen!!
Igår sa mamma till mig och min syster att vi kanske ska skaffa en råtta och att vi inte ska ha en hund. Jag vart ledsen för att vi inte ska få hund men ändå glad för att vi ska kanske få en råtta. Men nu måste jag kila och jag slänger in bilder från helgen.
Later !









Lördag

Jag har duschat, plattat håret, kräma in mig och snart är det dags att laga mat men först ska kläderna på. Sen ska jag sminka mig och då är jag klar inför kvällen :). Men nu måste jag kila om jag ska hinna i tid. Bilder kommer in imorgon och jag hoppast det blir super även om det inte ska vara så stor fest :P.

Later !


Fredag


Onsdag; Åkte pulka med klassen på idrotten. Kul men kallt :D ! Jag var på restaurang med min familj och det var trevligt och väldigt mysigt :) Jag fick ett armband, ett halsband, halsduk, vantar och ett fotoalbum.


På morgonen





På restaurangen





Jag kanske inte ser så glad ut, det är för att jag var tårägd :P

Torsdag;


Jag var hemma hos mina kusiner och åt pannkakor och kollade senare på This is it.
Så underbart! R.I.P Michael.

Fredag; Idag har jag haft det jobbigt. Jag har uppgifter jag inte fick veta om tills nu och nu måste jag göra de fort så jag inte halkar efter. Gick hem till min brors fru och sen gick jag och mamma till Coop och handlade tacos. För imorgon ska det vara en lite födelsedagsfest :) Det blir skönt för jag vill inte ha en stor fest och att jag måste hålla koll på allting. Det orkar jag inte med. Jag är LAT :) !!

Later !

Tisdag


Kollade nyligen på That '70s show, serien är faan bra :) Det är skönt nu, har inga arbeten som jag behöver oroa mig över utom naturkunskapen men jag hoppas/tror att det kommer att bli bra :)
Imorgon blir det en superdag:) Imorgon ska jag igentligen sluta 19.00 men får antagligen sluta tidigare för att jag ska på restaurang och fira min födelsedag :)
Ska snart laga mat men först ska jag plugga in hörlurarna i mina öron och sen ska jag skriva till min lärare om om hur jag ska få bort mitt "IG-varning" från naturkunskapen

Januari:

20:e 18 år, resaurang, åka pulka :)
26:e Tandregleringen

vi hörs `!


Måndag


Idag har det vart lite jobbigt för att man började 8.30 och slutade 9.45 sen hade man håltimme till 13.30 så man visste inte vad man skulle göra så då fick man stanna i skolan och bara vänta. Men det var ändå helt okej men det är jobbigt att det ska vara så enligt min schema.
Nu pluggar jag med hemtentan som skulle vara inne idag men många hade inte gjort den men jag var klar men jag ville skriva handskrivet för då skulle det bli mer text än dataskrivet :P hehe.
Men nu ska jag äta och sen plugga vidare med hemtentan senare så ska jag drömma om Thailand som jag ska åka i December som är om 1 år. Barcelona vart inställt för att vi ska flytta och behöver lägga ner tid på lägenheten. Men jag vill åka till Thailand NU. Saknar Thailand, det var länge sen jag var där.

Igår fyllde även min bror åt som jag glömde nämna igår. Men jag har redan sagt grattis till honom och nu är han 30år. Han börjar komma till gubbåldern om ett par år :)



Saknar sommaren


Januari:

20:e 18 år! (Äta på restaurang)
22:a krogen, kanske
23:e Fest
26:e Tandregleringen

Vi hörs :) !

Sorry


Ledsen att jag inte har skrivit men jag har inte kunnar för att internet vart "stulen" av brorsan :P och jag har inte heller haft tid för att jag har färgat håret.
I förr igår
blekte jag håret för att jag skulle kunna färga det hårfärgen jag önskar och då behövde det blekas för att jag har annars för mörkt hår och då kommer det inte hända något.


efter att jag bleknade

Igår
färgade jag håret till guld medel blont men det vart inte så.. Det vart koppar brunt men jag tyckte att det vart fint ändå :) kollade på Jennifer's body med kusinerna :)


Håller på färgar håret till Guld Medel Blond.

Idag
var jag i badhuset och jag kom dit vid 12.00 och drog därifrån 17.00 och jag är helt utmattad efter den här dagen. Nu har Johan Falk Vapenbröder börjat och det ska bli mysigt att se.


Days And Days


Vart hos läkaren idag och fick ett recept för mitt migrän som jag har men jag vet inte vad den heter.
Men idag har jag även vart i skolan och jag har träningsvärk från idrotten igår och idag så slogs lite med Oskar :), jag är som en pojkflicka kan man säga :P
Nästa vecka blir jag 18 år vilket är skönt men med ärlighet så tror jag inte det kommer bli någon skillnad ändå.. Man har gjort allt som man igentligen ska göra när man blir 18 år. Så då blir det inte som man hade väntat sig men att bli 18 år.
Senare ikväll ska jag kolla på Jennifers body, kollat lite på internet om vad de tycker om filmen och flesta kollar på filmen för att se Megan fox... Men många tyckte att det var usel och många tyckte den var bra. En skräckfilm som inte är bra, det är som The Shining filmen.. Men nu ska jag Slänga in bilder och sen ska jag plugga stjärten av mig och sedan ska jag kolla på Glee som är kl.21.00

Får inte heller glömma Johan Falk på Söndag 21.00. Joel kinnaman !





Jennifers Body



Love






Dagen började bra men slutade med huvudvärk, sitter nog för mycket vid datorn och dricker inte ordentligt med vatten.




Leave me paralysed Love, Leave me hypnotised Love

Jag tycker om dem meningarna som han sjunger i låten.
Jag började lyssna på den här låten efter att jag såg filmen Push som låten är med i. Filmen Push är bra på ett sätt och det är men romantiken och deras krafter som de i filmerna har.




Jag rekommenderar till de som gillar filmer med Sci-Fi :)

Nu ska jag plugga som vanligt.. Men jag hoppast ni har haft det bra :)

Bästa dagen?

Idag började man 09.00 och då startade säkerhetskunskapen, jag har 3 säkerhetskunskap varje tisdag och sen slutar tisdagen med Tema som sista lektion. Idag har det inte varit den bästa och trevliga dagen, nej nej. Jag fick huvudvärk som seda växte till migrän. Ha migrän och vara i skolan där det är röj så är det inte alls roligt att vara där. Mamma ska ringa till läkaren imorgon för undersökning.
Idag fick man veta att man ska köpa en hund (yorkshireterrier) i slutet av Februari. De är så söta när de är valpar :)
Nu måste jag resa mig upp ur stolen och ta en Eeze tablett och lägga mig ner och vila. Sen blir det väl läxor som bör göras. Hemtentan ska vara färdig tills på måndag och sen ska jag läsa en bok som ska senast vara klar i Februari. Snart blir det även semester, fast i Juni. Jag och familjen med släkten ska till Barcelona, det blir grymt ;)


Januari Månaden:

17:e
     Bror fyller 30år       Söndag
20:e     Min 18 års dag !!    Onsdag
23:e    Fest                        Lördag
26:e    Tandregleringen             Tisdag





Hoppas ni har haft det bättre än vad jag har haft :)


COLDNESS


Det har varit väldigt kyligt idag när jag gick till skolan. -20 grader och jag tycker det är mycket men andra har det värre. Det har inte varit min bästa dag idag. På schemat stod det att jag börjar 08.30 och men man fick inte veta att lektioner vart inställda så man skulle börja kl. 13.30. Men men.. Jag fick umgås med Julia och Sanne ett bra tag vilket trevligt :)

Nu ska jag skriva hemtentan och hoppas att det blir bra med dagens kväll :)




Later :) !


WHATADAY


Vaknade vid 11 tiden idag och är fortfarande super trött. Jag har sutttit hemma och kollat på The Shining, den är inte läskigt som jag hade trott att det skulle vara och suttit vid datan och kollat runt på lägenheter men hittar inget som man vill ha..

Just nu lyssnar jag på lil Wayne med bed rock, bra bra ;) Ikväll blir johan falk kl.21.00 på 4:an
   Värt att se! Joel kinnaman är det snyggaste och charmigaste mannen på jorden

Igår var jag med Malin och gick runt lite och värmde oss i Mc' donalds
     sen gick vi hem till mig och kollade på film medans jag var barnvakt åt lillesyrran Niica.

Upd bättre imorgon, det tar sin tid :)

Later

RSS 2.0