News

Har VG i datakunskap och jag köpte en keyboard igår, har redan börjat spela på en låt, Yiruma-River flows in you.
Det går väldigt bra med det också =) ! Jag har solat lite och har fått färg på kroppen men det syns tydligen mer på händerna hehe =P.. Idag har jag inga planer utom att jag ska spela och sen ska jag slänga iväg ett sms till en vän och fråga om hon och jag ska umgås lite, kanske cykla någonstans eller något. Det får vi allt se.
Bilder kommer inte pga pågående flyttning med jag kan meddela att lägenheten är snart klar och då kan vi börja med att packa in alla kartonger och möbler i vår nya lägenhet.
Det var iallafall allt jag kunde få fram ur hjärnan nu för nu ska jag iväg och spela lite men först måste jag snyta mig och kolla min tänder, spände tandställningarna och har dubbel så ont än vad jag hade förra gången jag spände..

Ps. Jag har gjort en hemsida som gjorde att jag klarade av datakunskapen: http://hem.passagen.se/lindina016/

Jag hoppas ni gillar bilderna, några kommer från fotografen själv som fotograferar mig, tack vare henne så klarade jag kursen bland annat=)!
RÖSTA GÄRNA PÅ MIN HEMSIDA =D!

Lägger in en gammal bild





Latere!


Yester- and Today


Igår vid lunchtiden åkte jag och min syster till stadsparken och solade och jag har blivit brun!
Det är första gången jag solar också. När jag och min syster skulle åka hem så var det pride och vi såg Christer från after dark och jag som inte ens hade med mig kamera heller, jag träffade även mina kusiner också.
Senare på dagen åt jag middag hos min bror, vi åt lamm med salladsbuffé och dessert hann vi aldrig äta för jag gick och träffade några vänner och min bror gick till sina vänner och kollade på champions league.

Nu idag sitter jag hos min bror och ska bege mig till min andra bror som bor på söder .
Det regnade nyss och jag satte på mig kläder för att gå hemåt i regnet vilket jag älskar med precis då så slutar det regna så jag stannade kvar.

Det var princip allt om igår och lite idag =)

Latere !

Junkfood & Movie

Pizza snart =) .. Inte nyttigt jag vet och jag som ska låta bli att äta skräpmat... Men jag har beställt pommes frites med vit sås, eller aa min bror gör det.
Idag var jag i skolan och det var väldigt skönt väder. Jag tittade på avatar också idag vilket jag gjorde i förrigår som var min första gång att se den.
Avatar är väldigt bra faktiskt, jag skulle vilja se den i 3D.
Men nu ska jag plugga lite och sen ska jag äta när de kommer.

Imorgon ska jag äta lamm till middag med min bror och hans flickvän och sen ska vi kolla på champions league(stavning?) , jag älskar lamm. Jag  åt det första gången på tingsgården, Suveränt!

Ps. Bilder har inte gjorts pga av skolan och flytt som är pågående... Men det kommer, det kommer.

Latere!

Jahaja

Hejsan alla!

Har inte haft så mycket fritid och lägga ner tid till att skriva men idag har jag övningkört och jag ska övningköra senare på kvällen ikväll, det bli bra!
Det är mycket plugg och jag har en uppgift som ska vara klar imorgon så nu behöver jag lägga ner tid på den och sen måste jag jobba på andra uppgifter. Det är så mycket nu innan det blir lov.
På tal om lov så är det här mitt sista lov i mitt unga liv.. Man växer så fort nu, tiden är snabb nu så man måste hinna med det man vill innan det försvinner.
Så snart måste jag ta mig i kragen och säga vad jag vill och känner för någon, snacka om impuls om personen var i närheten för jag skulle göra det om personen var i närheten.

Men nu ska jag härifrån,

Latere !

Sunday



Kom hem vid runt 3 efter att ha varit på akuten med en vän.
Ska snart äta sen fixa mig och sen ska jag ut och träffa en kompis =) . Jag är lite trött men jag klarar mig, blir pigg snart och kommer att orka, har ju inte sovit länge..
Nu ska jag iväg och hjälpa till med maten.


Latere !

21.55

Nybron igår med kompisar, trevligt var det!
Fick skjuts hem av en vän, Tack MR. Har inte mycket att skriva än att jag hade självskydd i tisdags, det kom 3 livvakter från sthlm och gav oss 8 timmars träning och i 3:an blir det samma sak. Det var väldigt kul men träningsvärken kom och den är inte över heller.
Och nu vet jag vad jag vill bli, det känns underbart att man vet istället för att tänka på det hela tiden.
Nu ska jag iväg och träffa några, mycket som händer nu till skillnad från förut.
Skönt !


Latere !

Såå


Tyvärr då har jag varit lite borta från datan.. Jag sitter inte vid datan lika mycket nu och jag kan inte heller sitta pga av dålig internet anslutning till datan men nu sitter jag på en annan dator.

Syster har kommit hem från Grekland och hon berättade att det var demostration om jag minns rätt nu. Hon kunde inte vara ute så mycket pga att hon var där på en studieresa.
Men nu ska jag titta på film med min bror, vi kollade även innan på en film som heter What happens in Vegas. Man måste se den flera gånger, hah det är bra !

Igår träffade jag pojken, vi hade det trevligt och jag ska träffa honom imorgon också.
Mer får ni veta när jag har den tid att sätta mig ner och berätta

Well..

kom nyligen hem, var ute med familjen, ska snart gå och lägga mig. Det var en underbar dag idag ska jag säga..!! Hade Kjol, linne med strumpbyxor idag med en liten väska, Fint fint..
Gick hem senare på dagen från skolan för att jag hade så ont i magen, hade även det på morgonen.

Var ute med familjen


Maximus


=)




Vitt Linne(BikBok), Svart Kjol(Monki), Svarta Strumpbyxor(Lindex).

'ImTheKinga !!



Im the king with Tony Montana, we're the 2 kings in the world !!



RSS 2.0