MAMI, minuter, Mattias

En grej:       FELIZ CUMPLEAÑOS MAMI !
Som ni märker fyller min mama år idag och vi har nyligen ätit middag, imorse gick jag upp tillsammans med mina 2 systrar och sjöng för mor vår.
Det var en god mat faktiskt, tyvärr ´finns det ingen  bild för att alla började glufska i sig maten så hhehe.
nu ska jag sitta på facebook, kommer säkert sitta där högst 2 minuter och sen hoppas på att punk'd filmerna blir färdiga...väntat på de väldigt länge.

Just ja!
My friend  Mattias.G ska köpa 2 nya skor till mig:) Converse!

Ashton, VG, fosterställning

inte så blogg intresserad nu längre... why? Don' no.
ska förhoppningsvis kolla på punk'd, kommer någon ihåg den? Ashton kutcher?
whatever...men jag ska kolla på den om det går men jag måste tilläga att jag har ont i ryggen, mitt liv saboteras snart känns det som.
förutom en sak som fick mig nästan att lysa! jag kanske har VG på ett prov jag gjorde, det är inte säkerr..Gaah !!
aja mama var så glad att hon köpte en cardigan som skas sättas på i övermorgon då jag har skola för imorgon ska jag vara borta från skolan för att jag har bara en lektion men jag behöver verkligen städa min nya lägenhet och sätta upp den dära spegel som har lutat sig ot väggen ett tag nu. Plus!! kolla tvätttid.. ser fra emot denna dag för då ska det pumpas med musik och då bli man glad, det kan för fan alla erkänna ju. Musik när man städar:)

Ne nu ska jag logga ut och ligga i fosterställning och tycka synd om mig för denna dag som kommer.. ...och tycka synd om min onda rygg.

Peace & ♥

Sommar, hetta



Saknar sommaren grovt !
Idag är det bara snö och inge sol och hetta, det här suger!
Ska man utomlands eller?

Tvättmaskin,laserturken,malmö

kortfattat  nu :

Juggen lånade tvättmaskinen för att tvätta senare åkte vi till hans hotell och kolla film och somnade, nu tror ni attt jag ljuger men nej det är faktiskt sant.nästa dag åkte jag hem och tog det lugnt. Efter den dagen ville han träffa mig för det var sista dagen han skulle vara här i stan för sen skulle han dra till linköping. Träffade han och han skjutsade hem mig men oj oj oj hur han köör. Men d lugnt så klart:).

och nu har skolan börjat ooch jag ger snart upp, skut mig ! eller laserturken kanske kan hjälpa mig med ett par papper som måste fixas !!! Iallafall, nästa vecka ska jag hänga med amanda och sanne till malmö för de ska se på lady gaga sen krogen:) det blir nog sooft!

Peace N ♥

Jugge,tvättmaskin,PARFYM !

en skånsk kille som heter Aleksandar och 19år
och är en jugge. I Love It !!

Aleksandar är ett ovanligt snyggt namn och han är Jugge :D IIIIIHH !
Han är 19 och ser fan i mig bra ut, jag hade en bild men den försvann :( !

Men iallafall han kommer jag nog inte se förrän jag kommer till skåne för rajtan tajtan eller så kan man köra en klassiker, sätta sig på en TVÄTTMASKIN istället ;D höhöhöh

Ne nu är det repris på paradise hotel och jaaa jag kollar på det haaah..!

Aja nu blir det paradise hotel, fanta och klia mig i stjärten och undra om jag ska dra till honom nu när han e på hotell och chilla lite med hans kompis men aa det trör jag inte för det är vid ekängen och jag orkar verkligen inte gå dit:P

Och hör upp !
Han har den parfymen jag smälter av !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DRÖMPRRINSEN ELLER VAAD :D  !!!!

RSS 2.0